Ohjelmapalvelut

Jänkäkoira

Jänkäkoira on 2014 perustettu kalastusmatkailuun pohjaava yritys,
jonka perustajana on innokas kalamies ja pohjoisen kävijä Juhani ”JUNNU” Korpela. Yritys toimii Kemijärven Vuostimon kylässä Kemijoen varressa ja vie asiakkaitaan kalaretkille Kemijoelle, Suomen pisimmälle joelle ja myös muille läheisille vesialueille toiveiden mukaan.

Lue lisää ›

Jänkäkoiran 3 tunnin heittokalastus ja uisteluretki Kemijoelle

Kokoonnumme Vuostimon vanhalle kansakoululle , jossa tarkastamme varusteet ja teemme mahdolliset täydennykset ennen siirtymistä (n.400 metriä) venerantaan. Veneenä ryhmän koosta riippuen 5,50/2,50 Sun Tracker katamaraani tai 7/1,60 metrinen moottorilla varustettu perinnevene.

Lue lisää ›

Jänkäkoiran 6 tunnin heittokalastus- ja uisteluretki Kemijoelle

Kokoonnumme Vuostimon vanhalle kansakoululle , jossa tarkastamme varusteet ja teemme mahdolliset täydennykset ennen siirtymistä Vuostimon venerantaan (n.400 metriä) . Veneenä ryhmän koosta riippuen 5,50/2,50 Sun Tracker Katamariini tai 7/1,60 metrinen moottorilla varustettu perinnevene. Saaliskaloina ovat Taimen, Harjus, Hauki, Ahven, Kuha.

Lue lisää ›

Jänkäkoiran joki- ja koskikalastusretki 2 pvä

Yhdistetty kahden kalastuspäivän retki, joista toisen suuntaamme veneellä Kemijoelle ja toisen asiakkaan valitsemalle joko Loukaksen- , Jänkäläisenkoskelle tai Javarusjoelle perho- tai viehekalastamaan. Saaliskaloina joella Taimen,Hauki, Ahven ja koskilla Taimen ja Harjus.

Lue lisää ›

Jänkäkoiran Koskikalastusretki

Kokoonnumme Vuostimon vanhalle kansakoululle , jossa tarkastamme varusteet ja teemme mahdolliset täydennykset ennen siirtymistä autoilla Pelkosenniemelle. Sieltä jatkamme joko autolla tai Lapinniemestä veneellä Keminsaarten kautta Loukaksen- tai Jänkäläisen koskille , joilla rantakalastamme vieheillä tai perholla. Saaliskaloina Taimen ja Harjus.

Teemme myös lyhyempiä 3 tunnin retkiä Javarusjoen Kurkiaisen koskelle joka sijaitsee lähellä Pyhätuhturin kansallispuistoa. Saaliskalana Harjus.

Lue lisää ›

Jänkäkoiran Perhepaketti 3 tuntia

Kokoonnumme Vuostimon vanhalle kansakoululle , jossa tarkastamme varusteet ja teemme mahdolliset täydennykset ennen siirtymistä (n.400 metriä) venerantaan. Kalastamme Vuostimon vesillä n. 5 km matkalla. Veneenä 7/1,60 metrinen moottorilla varustettu perinnevene tai 5,50m/2,50m Sun Tracker Katamariini asiakasmäärästä riippuen. Saaliskaloina Hauki, Ahven.

Lue lisää ›

Talvikalastusretki

Talvella järjestämme kahden tunnin talvikalastusretkiä. Retkille lähtö tapahtuu Vuostimon venerannasta, jossa tarkastamme jokaisen talvivarustuksen ja kun kaikki on kunnossa siirrymme jäälle jossa pilkkimisen lomassa myös tarkistamme talviverkon saaliin.

Lue lisää ›